Open menu
NL EN

Caterpillar CS653 Grondtrilwals

Caterpillar CS653 Grondtrilwals
Mini specs
Fabrikant:
Conrad
Nummer:
2889
Schaal:
1:50
Jaar:
1987
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Caterpillar CS653 in 1:50 is in 1987 als #2889 uitgebracht door Conrad.

Dit schaalmodel van de Caterpillar CS653 Grondtrilwals, is een single drum vibratory soil compactor machine en ontwikkeld om de ondergrond te verdichten alvorens er bijvoorbeeld een (eerste) asfaltlaag op aangebracht gaat worden.

Dit schaalmodel van de Caterpillar CS653 Grondtrilwals is vanaf 1987 uitgebracht door Conrad onder artikelnummer 2889 in de oude kleurstelling en de belettering met de pacman logos. Latere uitvoeringen van Conrad werden alleen voorzien van de nieuwe kleur en het pyramide logo maar zijn verder ongewijzigd qua uitvoering.

De Caterpillar CS653 Grondtrilwals is uitgevoerd met een single vibratory drum als een nagenoeg volledig metalen model. Jammer genoeg heeft men het model wel voorzien van kunststof velgen en een kunststof wals drum.

Maar verder vind ik de machine keurig en strak uitgevoerd. Kleine details: een zwaailicht op het dak van de cabine en twee lampjes achter de cabine voor werk verlichting naar achteren. De achter as is uitgevoerd als pendel as en de cabine (die er niet los op zit) heeft wel een bescheiden interieur meegekregen.