Open menu
NL EN

Verdichters

In 1963 introduceerde Caterpillar zijn eerste gelede Wiel- laders en dozers. De eerste twee gelede Wieldozer machines waren de 824 en de 834-serie. Beide modellen werden ook uitgebracht als Verdichter variant. Maar in 1970 kregen beide varianten hun eigen modelnummer toegekend. De Caterpillar 824B werd de 825B en de 834 werd de 835-serie. In 1978 introduceerde Caterpillar het eerste speciale Afvalverdichter 826C model, gevolgd door de 836-serie in 1993.

Verdichten volgens de specificaties is essentieel voor bodem-, vuil- en asfaltverdichtingstoepassingen. Caterpillar Verdichters zijn speciaal ontworpen voor alle soorten verdichtingswerk.

Bodemverdichters

De speciaal gebouwde Caterpillar Bodemverdichters met vierwielaandrijving zorgen voor een maximale bodemdichtheid door een ontwerp met verdichtingswielen, het gewicht van de machine en hogere snelheden voor grotere penetratie.

Vuilverdichters

De Caterpillar Vuil/Afvalverdichters beschikken over geavanceerde voorzieningen en extra afschermingen, en er is speciale aandacht besteed aan de plaatsing van onderdelen, zodat u over de duurzaamste afvalverdichter beschikt.

Grondtrilwalsen

Caterpillar Trilbodemverdichters zijn duurzaam en betrouwbaar. Zij leveren een grote mate van verdichting en een hoge snelheid, en zijn goed in staat om hellingen op te rijden, waardoor maximale productiviteit kan worden behaald bij allerlei toepassingen.

Trilasfaltverdichters

Caterpillar Trilasfaltverdichters zijn leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, waardoor zij geschikt zijn voor elke toepassing. Grote dubbele walsen zijn eenvoudig in te stellen voor maximale verdichting bij elk type mix.

Verdichters op luchtbanden

Caterpillar Verdichters op luchtbanden zijn ideaal voor toepassingen zoals asfaltslijtlagen en bindlagen, evenals verdichting van natuurlijke bodemsoorten en kalk- of cementhoudende materialen.

Series

Alle Verdichters