Open menu
NL EN

Rupsladers

In december 1951 kocht Caterpillar de Trackson Company, en de Trackson kabel Traxcavators en de HT4 werden Caterpillar Traxcavators. In het najaar van 1952 werd de volledig nieuwe No.6 Caterpillar Shovel aangekondigd door Caterpillar en de productie van de kabel Traxcavator gestaakt.

De Caterpillar HT4 en No.6 Shovel waren de enige hydraulische Traxcavators in het Caterpillar programma tot de geheel nieuw ontwikkelde 933, 955 en 977 in het begin van 1955 hun opwachting maakten.

De naam "Traxcavator" was een geregistreerde Caterpillar merknaam voor vele jaren, maar heeft zich ontwikkeld tot het synoniem voor elke Rupslader.

Vandaag de dag levert Caterpillar het meeste volledige assortiment Rupsladers in de bouwmaterieelsector. Het vinden van de juiste Caterpillar Rupsladers voor uw specifieke toepassingen is eenvoudig dankzij de verschillende uitvoeringen rupsladers die voor klanten over de hele wereld worden gebouwd.

Middelgrote Rupsladers

Hoger vermogen, uitstekende wendbaarheid, opnieuw ontworpen cabine voor een hoge mate van comfort voor de machinist, de revolutionaire SystemOne™-onderwagen en het nieuwe uitrustingsstuksysteem verhogen uw productiviteit, verlagen uw bedrijfskosten enorm en maken dat de Middelgrote Rupsladers van Caterpillar onovertroffen zijn wat betreft veelzijdigheid.

Grote Rupsladers

Grote Rupsladers van Caterpillar hebben een hoger vermogen, een uitstekende wendbaarheid en een opnieuw ontworpen cabine voor een hoge mate van comfort voor de machinist.

Rupsladers voor vuilstorten

Dankzij de veelzijdigheid van de Rupslader voor vuilstorten is deze machine zeer geschikt voor allerlei toepassingen.

Series

Alle Rupsladers