Open menu
NL EN

Rod Cross Toys

Over Rod Cross

Rod Cross is een Amerikaanse custom schaalmodelbouwer en de man achter Rod Cross Toys. De focus ligt op Caterpillar rupsdozers, pijpenleggers en hulpstukken in schaal 1:25 en 1:50.

Op tal van forums zijn de knappe staaltjes uit zijn handen te bewonderen. Ook op www.minimovers.nl zijn een aantal van zijn unieke custom Caterpillar modellen te vinden. Zelf ben ik al in het bezit van de unieke Caterpillar D6T Lastractor en de Caterpillar D10T Rupsdozer met duwblad. Binnenkort hoop ik ook de Caterpillar PL61 aan mijn verzameling toe te kunnen voegen.

Rod Cross Toys

Onder de naam Rod Cross Toys verschijnen met regelmaat klein serie exclusieve schaalmodellen en kits die het mogelijk maken een machine variant of een unieke worktool aan uw Caterpillar verzameling toe te voegen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, tijdig geïnformeerd worden als er een nieuw model of kit uitgebracht wordt volg dan deze website voor het laatste nieuws.

Beschikbare modellen en kits

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen neem dan contact op met Rod Cross. Hij is direct bereikbaar via e-mail: jrcross594h@yahoo.com Rod Cross verzend wereldwijd en accepteert PayPal betaling.

Ook is het mogelijk om de modellen en kits van Rod Cross Toys te bestellen via Buffalo Road Imports (BRI) in Amerika.

LET OP: Dit zijn eenmalige uitgebrachte schaalmodellen en kits die slechts in een zeer beperkte oplage uitgebracht worden. Dus OP=OP! De custom modellen worden alleen op verzoek gebouwd.

NU LEVERBAAR! Caterpillar PL61 Pijpenlegger

Dit schaalmodel van de Caterpillar PL61 Pijpenlegger is geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal en is dan ook maar beperkt beschikbaar voor de verzamelaar. Als basis dient de Caterpillar D6K Rupsdozer van Norscot in schaal 1:50 die met behulp van een in eigen beheer ontworpen kit bestaande uit meer dan dertig metalen onderdelen is omgetoverd in een unieke custom pijpenlegger.

  • Caterpillar PL61 Pijpenlegger

De prijs van dit unieke custom gebouwde schaalmodel is US $265,- exclusief verzendkosten.

NU LEVERBAAR! Lincoln Electric 300D Las aggregaat #RCT17

De Lincoln Electric 300D Las aggregaat #RCT17, in een zeer kleine oplage uitgebracht als kant en klaar model en als kit. Dit is uw kans! Wees er snel bij om uw model of kit te bestellen want er zijn maar nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

  • Lincoln Electric 300D Lasaggregaat #RCT17

De verkoopprijs is US $58,- en US $41,50 voor de kit exclusief verzendkosten.