Open menu
NL EN

Caterpillar D9N Militaire Rupsdozer

Caterpillar D9N Militaire Rupsdozer
Mini specs
Fabrikant:
Custom
Nummer:
QuADD9N
Schaal:
1:50
Jaar:
2006
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Caterpillar D9N Militaire Rupsdozer in 1:50 is custom gebouwd.

Voor dit custom project maakte Ad Gevers gebruik van de onderdelen van de Caterpillar D9N Rupsdozer van NZG. Met een beperkt aantal foto's van de 1:1 machine als referentie kwam er een uniek schaalmodel en diorama tot stand.

Mocht u in het bezit zijn van meer foto's of aanvullende achtergrond informatie over de 1:1 Caterpillar D9N Militaire Rupsdozer dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Ad Gevers is net als U en ik altijd bezig om meer achtergrond informatie te verzamelen over de schaalmodellen in zijn verzameling of ideeen op te doen voor nieuwe custom projecten.

Recent ontdekte hij het boek “DOOBI D9 Variants: D9 Bulldozers in IDF Service". Dit boek is deel 7 in de serie “IDF Armor Series” van de auteurs Michael Mass en Adam O’Brien en wordt uitgebracht door Deserteagle-publishing onder ISBN 978-965-91635-3-3.

Het Boek “DOOBI D9 Variants: D9 Bulldozers in IDF Service" gaat volledig over de Caterpillar D9 bulldozers D9L - D9N - D9R en bevat zelfs al 2 foto's van de Caterpillar D9T in militaire uitvoering. Het boek is 80 pagina's dik en bevat meer dan 200 kleuren foto’s.

Binnen deze serie