Open menu
NL EN

Caterpillar 320 Graafmachine

Caterpillar 320 Graafmachine
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85569
Schaal:
1:50
Jaar:
2018
Status:
Beschikbaar
Type:
Middelgrote Graafmachines

Het model van de Caterpillar 320 "Next Gen" Graafmachine in 1:50 is in 2018 als #85569 uitgebracht door Diecast Masters.

De nieuwe Caterpillar 320 Hydraulische Graafmachine door Caterpillar ook wel "Next Generation Design" of kortweg “Next Gen” genoemde Hydraulische Graafmachine is de opvolger van de "F" series in 1:1 schaal, maar omdat Caterpillar er voor heeft gekozen haar type volgnummer niet langer op haar machines te vermelden is het dus nu gewoon de "320" series geworden.

De Caterpillar 320 “Next Gen” Series Hydraulische Graafmachine heeft een gedetailleerd cabine-interieur, inclusief "Bob" de machinist. (Het dak van de cabine kan verwijdert worden). Ook Authentieke Caterpillar kleur, logo's, type aanduidingen. Functionele giek en graafarm met graafbak en voorzien van metalen rupsen. Puntjes op de i vormen de afwerking met de authentieke railingen, handgrepen en hydraulische slangen.

Persoonlijk vind ik het wel een gemiste kans dat de modellen niet zijn uitgevoerd met een snel koppeling op de graafarm zodat de verzamelaar er zelf voor kan kiezen om op eenvoudige wijze zijn machine met een andere (Caterpillar) graafbak of hulpstuk uit te rusten.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's, de originele hardcopy specsheets of folders (in het engels) van de 1:1 Caterpillar 320 “Next Gen” Hydraulische Graafmachine dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar 320 Hydraulische Graafmachine

De nieuwe Caterpillar 320 Hydraulische Graafmachine door Caterpillar ook wel "Next Generation Design" of kortweg “Next Gen” genoemde Hydraulische Graafmachine is sinds begin 2018 de opvolger van de "F" series in 1:1 schaal, maar omdat Caterpillar er voor heeft gekozen haar type volgnummer niet langer op haar machines te vermelden is het dus nu gewoon de "320" series geworden.

De Caterpillar 320 “Next Gen” Hydraulische Graafmachine in 1:1 is uitgerust met een Caterpillar C4.4 motor goed voor 121kW netto vermogen. Zijn bedrijfsgewicht bedraagt 22.500 kg en de machine beschikt over een 1.19m3 graafbak volume capaciteit.

Binnen deze serie