Open menu
NL EN

Caterpillar 395 GP Graafmachine

Caterpillar 395 GP Graafmachine
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85709
Schaal:
1:50
Jaar:
2023
Status:
Verwacht
Type:
Grote graafmachines

Diecast Masters heeft in navolging op de bekendmaking van de line up van 2022 meer foto's vrijgegeven van het hand monster (het 1ste deco-color monster) wat ter goedkeuring bij Caterpillar is van het volgende nieuwe Caterpillar graafmachine schaalmodel binnen hun 1:50 schaal diecast "Highline Series":

  • Caterpillar 395 GP (General Purpose) Graafmachine met hulpstukken #85709

Het getoonde goedgekeurde prototype bevindt zich nu in de laatste ontwikkelingsfase van de mallen, dus deze eerste deco afbeeldingen kunnen nog enigszins afwijken van het uiteindelijke schaalmodel, omdat er vanuit Caterpillar nog wat aanpassingen en aanvullende details vereist blijken te zijn.

De verwachte leverdatum van de Caterpillar 395 GP versie Graafmachine die geleverd wordt met een GP graafbak en daarbij nog twee extra hulpstukken te weten de Caterpillar H215 sloophamer en de Caterpillar S3070 sloopschaar in schaal 1:50 zal wanneer hij bekend is op deze website vermeld worden. Voor zover nu bekend is gemaakt zal het model pas in Q2 2023 voor de verzamelaar beschikbaar komen. Dus heb nog even geduld. 

Wil je meer weten over de Caterpillar 395 GP Graafmachine? Volg dan www.minimovers.nl voor alle updates met het laatste nieuws.

Caterpillar 395 Graafmachine

Binnen deze serie