Open menu
NL EN

Caterpillar MP40 Vergruizer

Caterpillar MP40 Vergruizer
Mini specs
Fabrikant:
CCM
Nummer:
CCMMP40
Schaal:
1:48
Jaar:
2020
Status:
Gesloten Editie
Type:
Hulpstukken

Het model van de Caterpillar MP40 in 1:48 is in 2020 uitgebracht door Classic Construction Models.

In 2020 heeft CCM drie gelimiteerde uitvoeringen van de Caterpillar 375 Hydraulische graafmachine uitgebracht in hun 1:48 schaal Diecast Series. De Caterpillar 375 Sloopmachine versie is voorzien van een Caterpillar MP40 Vergruizer uit het Caterpillar Multi-Processor hulpstukken programma.

Via een Amerikaanse mede verzamelaar (bedankt J.!) kwam ik in het bezit van deze originele, maar losse, Caterpillar MP40 Vergruizer. Je begrijpt dat ik enorm blij ben met deze "one of kind custom" Multi-Processor hulpstuk in mijn Caterpillar verzameling. Eerste indruk: de Caterpillar MP40 Vergruizer is zoals we gewend zijn van CCM super gedetailleerd en volledig functioneel uitgevoerd. Voorzien van de authentieke Caterpillar kleur, logo's en type aanduidingen. BLIJ!!

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's, de originele hardkopie specsheets of folders (in het Engels) van de 1:1 Caterpillar MP40 Vergruizer dan zie ik uw reactie per email graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar MP40 Vergruizer

De Caterpillar MP40 Vergruizer (voorheen uitgebracht als Verachtert VT60) werd uitgebracht binnen het Caterpillar Hulpstukken programma van de Multi-Processors en wordt specifiek ingezet voor secundaire sloop. De Caterpillar MP40 wordt gebruikt voor het verwerken van reeds gesloopt beton, het scheiden van wapening en het verkleinen van beton tot kleine brokken die gereed zijn voor recycling.

De Caterpillar MP40 is ontwikkeld voor de Caterpillar 365 en de Caterpillar 375 Hydraulische graafmachines in sloopuitvoering. De MP40 weegt 5800kg en heeft een maximale Vergruizer kracht van 8950kN.