Open menu
NL EN

Caterpillar 657 Scraper "Jac Rijk"

Caterpillar 657 Scraper "Jac Rijk"
Mini specs
Fabrikant:
Black Rat Model Collection
Nummer:
BRMC657JacRijk
Schaal:
1:50
Jaar:
2015
Status:
Gesloten Editie

Het model van de Caterpillar 657 in 1:50 is in 2015 uitgebracht in de Black Rat Model Collectie.

De Caterpillar 657 Scraper "Jac Rijk" in schaal 1:50 is een volledig met de hand vervaardigt uit messing en gegoten wit metaal custom model uit de “Black Rat Model Collectie” van Nieuw-Zeelander Bruce Rolston. Dit kwalitatief zeer hoogwaardige en geweldige gedetailleerde 1:50 schaalmodel is niet beschikbaar voor de verkoop en dus zeer zeldzaam.

De Black Rat Model Collectie bevat Caterpillar 657 Scraper modellen in een aantal versies en is gespoten in de oude kleur Caterpillar "Highway Yellow".

Normaal gesproken koop ik alleen de “AF” fabriek uitvoering van een Caterpillar schaalmodel en geen model in een bedrijfs uitvoering, maar gezien mijn link met het Zeeuwse grondverzetbedrijf Jac Rijk was het, ondanks het prijskaartje, geen moeilijke beslissing om toen ik de kans kreeg om een van de uiterst zeldzame versie te bemachtigen en ook deze 657 variant een prominente plaats in mijn verzameling te geven.

Caterpillar 657 Scraper "Jac Rijk"

De wereld als werk terrein.De wereld van het grondverzet heeft voor Jac Rijk geen geheimen. Zij staan internationaal aan de basis van wegen, spoorwegen en waterwegen; overal ter wereld ontginnen, verplaatsen en hervormen zij de wereld. Waar ook ter wereld. Dat is hun wereld.

Dankzij meer dan 75 jaar ervaring in een groot aantal landen wereldwijd, hebben zij zich in vier disciplines gespecialiseerd. Daardoor begrijpen zij daadwerkelijk wat belangrijk is in uw discipline. En weet u zeker dat hun mensen en machinepark optimaal zijn ingesteld op uw wereld.

Binnen deze serie