Open menu
NL EN

Caterpillar 769-770 Starre dumptrucks Evolution Series

Caterpillar 769-770 Starre dumptrucks Evolution Series
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85562
Schaal:
1:50
Jaar:
2020
Status:
Beschikbaar

De Caterpillar  Evolution Series set bevat de Caterpillar 769 Starre dumptruck en de Caterpillar 770 Starre dumptruck en is in schaal 1:50 in 2020 uitgebracht door Diecast Masters onder nummer #85562.

De “Caterpillar Evolution Series” van Diecast Masters zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de ontwikkeling binnen de grondverzet technologie, van de vroegste grondverzetmachines van Caterpillar tot de meest recente.

Diecast Masters brengt hiermee oude en nieuwe Caterpillar machine modellen samen. Samen met de schaalmodellen bevat elk pakket ook een rijk geïllustreerd boek dat het evolutionaire verhaal vertelt, van de “Golden Oldie” machine uit het verleden tot zijn moderne opvolger.

De modellen uit de Evolution Serie zijn op speciale voetplaat gemonteerd en in een kwalitatief hoogwaardige flip-top verpakking geplaatst, beschermd door een zwarte buitenhoes. Een gedetailleerd fullcolour boekje van 44 pagina’s is inbegrepen bij de schaalmodellen die in de tijdsperiode karakteristieke Caterpillar kleuren en logos en met tijds specifieke machinisten zijn uitgevoerd. Kortom: de evolutie van de machine in woord en afbeeldingen in een unieke set.

NEWS 2019 Evolution Off Highway Diecast Masters 85562.pdf

Binnen deze serie