Open menu
NL EN

bauma 2022

24 - 30 oktober 2022

bauma is de Internationale vakbeurs voor Bouw voertuigen, Kranen, Grondverzet- en Bouwmachines.

Gehouden om de 3 jaar in München, Duitsland. De 33e Editie vond plaats van 24-30 oktober 2022.

Gigantische machines op 605.000 m² tentoonstelling ruimte met meer dan 3.700 exposanten en ongeveer 620.000 bezoekers uit 200 landen, maakt de bauma de grootste- en misschien wel de meest indrukwekkende beurs in de wereld. Echter, de onbetwiste toonaangevende internationale vakbeurs is ook boeiend omdat hij zo veelomvattend is. De beurs beschikt over alle sectoren, alle marktleiders en tal van innovaties.

Caterpillar bouw en grondverzet machines werden door de Duitse Caterpillar dealer Zeppelin binnen en buiten Hal B6 tentoongesteld onder het thema "Let's Do The Work" !

De tentoonstelling bevatte meer dan 70 stuks van Caterpillar materieel en hulpstukken van Caterpillar Construction Industries (CI) tonen. Daarnaast toonde de Caterpillar Industrial Power Systems Division (IPSD) meerdere Caterpillar motoren uit haar diverse product assortiment, van 0,5L tot 30L, tonen in hal A4, stand 336.

Vriend en medeverzamelaar Sander O. heeft ons ruim 60 foto's gestuurd van zijn bezoek aan bauma Hal B6 met daarin alle Caterpillar bouw- en grondverzet machines die door de Duitse Caterpillar dealer Zeppelin tentoon werden gesteld.   

Diecast Masters was tijdens de Bauma verantwoordelijk voor het leveren van alle Caterpillar schaalmodellen die verkrijgbaar waren in de Zeppelin "Fahrerclub"  Natuurlijk ook van de vijf nieuwste Caterpillar modellen uit de "High Line Series" die binnenkort voor iedere verzamelaar beschikbaar zullen zijn.  Bedankt Klaas de V. voor het delen van deze eerste foto's van de Caterpillar 315 Graafmachine, Caterpillar M318 Graafmachine, Caterpillar D3 Dozer, Caterpillar D5 Dozer en Caterpillar MH3040 Overslagmachine.  

Last but not Least was ook het  team van BouwmachineWeb.com aanwezig en heeft een  geweldige foto reportage gemaakt. Ik ben Roger erg dankbaar dat ik zijn foto's mag delen.  

Ga er maar even uitgebreidt voor zitten.  Veel kijk plezier met hun foto impressies

Zeppelin "Fahrerclub" Shop