Open menu
NL EN

EBIANUM 2024

27 april 2024

Het Eberhard EBIANUM, gevestigd in Fisibach, Zwitserland fungeert als een Bouwmachinemuseum en een unieke locatie voor alle soorten evenementen.

Herinneringen, begrip, informatie, ervaringen, ontdekkingen, en een blik op de toekomst.

Anders is beter dan beter. Deze gevoelens en gedachten geleide de familie Eberhard toen ze dit unieke museum concept ontwikkelden. Welke volwassene droomt er niet van om weer even een kind te zijn voor een tijdje? Dit is waar deze dromen uitkomen, voor kinderen in ieder geval, de ideale omgeving voor het beleven van een onvergetelijke belevenis.

Eberhard - Pioniers gisteren. vandaag. morgen.

Op zaterdag 27 april 2024 viert het EBIANUM Bouwmachinemuseum haar negen jarig bestaan met een groots opgezette schaalmodelshow. Ook dit jaar is er zeker een zware (letterlijk!) delegatie uit Nederland met wederom een aantal exclusieve custom en unieke 3D gebouwde (Caterpillar) schaalmodellen aanwezig zijn om dit unieke evenement bij te wonen.

EBIANUM Bouwmachinemuseum

Buitenom dit unieke evenement zijn de deuren van het EBIANUM Bouwmachinemuseum voor het publiek open op elke zaterdag en zondag en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Op de vrije woensdagmiddag is het EBIANUM geopend van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang tot de "bewegende ervaring voor jong en oud” in het EBIANUM is niet gratis, maar alleen al de unieke tentoongestelde verzameling schaalmodellen in het museum is de entree prijs meer dan waard.

Nieuwsgierig? Lees meer op www.ebianum.ch of beter nog, kom op bezoek in het EBIANUM.