Open menu
NL EN

MINITRUCK 2024

1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt de MINITRUCK 2024 plaats in EXPO Houten, aan de Meidoornkade 24 in Houten.    

Het vorig jaar gestarte evenement Minitruck met 80 gespecialiseerde verkoopstands en honderden modelbouwers, krijgt een vervolg met Minitruck 2024. Even een terugblik? Veel foto’s van modellen en diorama’s in 2023 staan op Minitruck Facebook

Modelbouwers die interesse hebben om op Minitruck 2024 eigen modellen van trucks, zwaar transport en/of diorama’s te showen, daarvoor zijn gratis tafels beschikbaar. Zij mogen zich melden voor deelname via info@wbevenementen.eu met opgave van de betreffende schaalgrootte.

Voor wie een verkooptafel wil reserveren, geldt hetzelfde mailadres om interesse voor deelname kenbaar te maken. Voor alle algemene info kijk je op de website Minitruck Event. 

Natuurlijk zal de focus tijdens het event liggen op vrachtwagens, vrachtwagens en nog meer vrachtwagens, maar ook voor de kraan en (Caterpillar) grondverzet machine verzamelaars is er zeker wat te beleven.

CVS Modeltrucks

CVS (Charles van Someren) Modeltrucks is aanwezig met zijn 3D geprinte (Caterpillar) Hulpstukken voor (Diecast Masters) schaalmodellen van grondverzet machines in schaal 1:50.

Exclusief leverbaar vanuit Amerika levert hij via zijn CVS Model Trucks webshop nu 3D geprinte (Caterpillar) Hulpstukken onder de noemer "3D Onderdelen grondverzet" voor schaal modellen van grondverzet machines in schaal 1:50. 

Voor Caterpillar Rupslader, Wiellader en Dozer schaalmodellen van Diecast Masters is een groeiend aantal 3D onderdelen en kits beschikbaar die het mogelijk maken om zelf een groot aantal machine varianten te bouwen.

De online kaartverkoop is gestart! Online kaartverkoop: € 8,- Kaarten aan de zaal verkrijgbaar voor €10,- . Er is GEEN geldautomaat in de Expo Houten aanwezig.