Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2019

16 maart 2019

Heeft u deze dag al in uw agenda ingepland? Zaterdag 16 maart 2019 vind de 28e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats. Dit evenement mag u niet missen!

Op deze speciale tentoonstelling kan men wederom allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook is er een ruim aanbod van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke volop te koop aangeboden worden.

Wilt u de Flyer downloaden? Klik op de foto!

FanKit Models

FanKit Models maakt miniatuur modellen in verschillende schalen (1/50, 1/35, 1/72) van civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines. Alle schaalmodellen zijn handgemaakt van resin met behulp van verschillende accessoires zoals foto etched materiaal, offset druk decals en professionele airbrush verf en worden zo gedetailleerd mogelijk in overeenstemming met de gebruikte schaal nagebouwd.

FanKit Models

FanKit Models heeft bekend gemaakt in 2019 een nieuw en uniek schaalmodel uit te zullen brengen in schaal 1:50.

  • Caterpillar DW21 met No.21 Scraper

De “Making of…" met update foto's en details, de verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model en de definitieve levertijd zullen wanneer ze beschikbaar zijn op onze website vermeld worden. Waarschijnlijk zal de presentatie van het eerste prototype plaats vinden tijdens de Modelshow Europe 2019.

Dit unieke model van de Caterpillar DW21 Scraper wordt geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal en maar beperkt beschikbaar voor de verzamelaar.

Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel van deze unieke versie van de Caterpillar DW21 Scraper dan is het belangrijk dat u tijdig (maar nog wel vrijblijvend) uw PRE ORDER per e-mail door geeft aan fankitmodels@yahoo.com. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt.

Meer weten over de unieke modellen van FanKit Models? Neem een kijkje op de website van FanKit Models

Een kleine tipje van de sluier; Werk in uitvoering, Er wordt FanKit models achter de schermen druk gewerkt aan de master van de Caterpillar DW21 met No.21 Scraper.....

CypModels

Net voor het eind van 2018 heeft Custom schaalmodel bouwer Ciprian Ursulescu een nieuw custom gebouwd resin schaalmodel in schaal 1:50 uit gebracht:

  • Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M scraper "US ARMY"

Dit unieke model van de Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M scraper wordt geproduceerd in een legergroene “US Army” uitvoering in een zeer gelimiteerd aantal en derhalve maar beperkt beschikbaar voor de verzamelaar. De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 340,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model en 180,- euro voor een ongebouwde set als kit. Ook is het mogelijk om alleen de losse Curtiss Wright 18M scaper gebouwd voor 180,- euro of voor 100,- als kit te bestellen.

Naast de “US Army” uitvoering is ook een “Old Highway Yellow” civiele uitvoering leverbaar. Beide varianten zullen getoond worden tijdens de Modelshow Europe 2019.

Mocht u dus interesse hebben in dit hand gebouwde schaalmodel van de Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper in "US Army" uitvoering stuur mij dan e-mail en ik zal uw verzoek door geven. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt. De custom bouwer verstuurd zijn modellen wereldwijd tegen actuele verzendkosten en betaling is mogelijk met PayPal.

....wordt vervolgd!