Open menu
NL EN

Caterpillar D9G Pushcup [cADSttachments 1:50]

17 januari 2013

Afgelopen week uit Duitsland ontvangen van een mede verzamelaar en meteen maar even de tijd gemaakt om deze nieuwste aanwinst van cADSttachments in mijn verzameling op de foto te zetten:

  • Caterpillar D9G Flat Pushcup Kit #20

Een zeldzame kit van cADSttachments die ik niet kon laten lopen. Al jaren uitverkocht!

Een duwblok (flat pushcup) die geplaatst op de Caterpillar D9G een standaard Rupsdozer de mogelijkheid geeft om toch een scraper aan te duwen zonder dat er ander dozerblad gemonteerd hoeft te worden.

De kit bestaat uit de pushcup en twee ophang haken die het mogelijk maken om zonder verdere bevestiging aan het dozerblad te hangen. In de pushcup zitten nog te puntjes die aangeven waar je zelf de gaten kunt boren om een hijsoog te bevestigen. Het geheel is zoals altijd keurig verpakt en geleverd met montage instructie met onder andere een foto van de originele Caterpillar promotie tekening van deze pushcup op een Caterpillar D9G Simpel maar wel unieke kit!

Onder de naam cADSttachements verschijnen met regelmaat klein serie exclusieve kits die het mogelijk maken een machine variant of een unieke worktool aan uw Caterpillar verzameling toe te voegen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, tijdig geïnformeerd worden als er een nieuwe kit uitgebracht wordt volg dan deze website voor het laatste nieuws.

Wilt u een van de op dit moment beschikbare KITS bestellen kijk dan hier: cADSttachments

Meer nieuws