Open menu
NL EN

Haulmax 3900-D [MDF 1:50]

16 augustus 2013

Afgelopen Modelshow Europe in Ede wederom een uniek model aangeschaft bij Les Miniatures Du Faubourg (MDF), die zoals altijd vanuit Zuid Frankrijk de lange reis maakte om op DE beurs zijn nieuwste modellen te tonen.

Nu tijdens de vakantie maar even de tijd gemaakt om deze aanwinst in mijn verzameling op de foto te zetten:

  • Haulmax 3900-D Starre dumptruck

Haulmax trucks in schaal 1:50 zijn de nieuwste creaties van MDF. Deze unieke in Australie 1:1 ontwikkelde en gebouwde truck is PoweredbyCAT door een Caterpillar C27 Acert motor en mag dus niet in mijn verzameling ontbreken.

Deze Haulmax modellen zijn volledig nieuw ontwikkeld en worden in zeer gelimiteerde aantallen geproduceerd. Net als de 1:1 machines niet goedkoop, Wel bloedmooi gemaakt. Een schitterende uitbreiding en toevoeging voor elke vrachtwagen- en Caterpillar verzamelaar.

Meer weten over de unieke modellen van Les Miniatures Du Faubourg of een bestelling plaatsen? Neem een kijkje op de website van Les Miniatures Du Faubourg.

Meer foto's en achtergrond informatie over de Haulmax 3900-D Starre dumptruck is binnenkort terug te vinden in de rubriek PoweredbyCAT Dus hou de website in de gaten!

Meer nieuws