Open menu
NL EN

NIEUW! Cab Guard - for Excavator Cab Protection [ISM 1:50]

12 oktober 2013

Industrial Scale Models heeft recent een cabine bescherming voor de grotere hydraulische graafmachines in schaal 1:50 uitgebracht.

De man achter ISM, Eric W. Pioszak, bekend om zijn hand gebouwde en custom sloopscharen en machines is er wederom in geslaagd om na zijn metalen rupsen een zeer mooie aanvulling uit te brengen om uw (Caterpillar) hydraulische graafmachine schaalmodel verder te verfraaien.

Deze custom Cabine Guard, Caterpillar gebruikt de afkorting FOGS, oftewel in goed Nederlands kabine bescherming, is professioneel gefabriceerd middels spuitguiten in zwart plastic en is voorzien van een geïntegreerde handgreep en buitenspiegel.

Hier te zien in de foto's als een geheel, maar het ontwerp is gecast als twee afzonderlijke in elkaar grijpende onderdelen. Op de voorbeeld modellen op de onderstaande foto’s is de kabine bescherming los geplaatst zonder enige aanpassing aan het schaalmodel of de kabine bescherming. Het kan dus nog nodig zijn om de uitlijning zelf te verbeteren en enige aanpassingen toe te passen. In sommige gevallen moeten de reeds aanwezige verlichting units en leuningen of handgrepen aan het schaalmodel worden aangepast voor een betere pasvorm van deze custom kabine bescherming.

Deze kabine bescherming past in ieder geval op uw Caterpillar 5110B, 330D, 365B en 325C. Wilt u weten of een ander model ook geschikt is? Als Eric heeft het model bezit, zal hij altijd bereidt zijn om het voor u uit te testen.

De verkoop prijs is US $10.95 per stuk (De verzendkosten op aanvraag) en ze worden ook te koop aangeboden via de webshop van DHS in Amerika. Voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling kunt u vrijblijvend contact opnemen met: industrialscalemodels@gmail.com

OP VOORRAAD!, EN KLAAR VOOR VERZENDING!

Meer nieuws