Open menu
NL EN

Caterpillar DW10 [Dan Models 1:50]

10 december 2013

Dan Models uit Roemenie, voorheen bekend als Miniatur-Models.com, heeft bekend gemaakt in 2014 een nieuw en uniek resin schaalmodel uit te zullen brengen in schaal 1:50.

  • Caterpillar DW10 Tractor (1e versie)

Update foto's en details, de verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model en de geplande levertijd zullen wanneer ze bekend zijn op onze website vermeld worden. Dit unieke model van de Caterpillar DW10 Tractor (1e versie) wordt geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal en is alleen beschikbaar voor de echte verzamelaar.

Natuurlijk wordt dit unieke schaalmodel niet (alleen) als losse trekker geleverd. Maar daarover later meer..... Nogmaals: 2014 wordt een jaar vol verrassingen!!!

Meer weten over de huidige collectie unieke schaal modellen? Neem een kijkje op de website van Dan Models.

Volg alle updates en het laatste nieuws op via de "Making of een...Caterpillar DW10 Tractor" en blijf op de hoogte van dit project en om u alvast een klein beetje in de feest stemming te brengen mag ik u de eerste foto's van het prototype dat nu op dit moment ontwikkeld wordt tonen. U wilt details zien in uw schaalmodel? Kijk dan eens naar het motorblok. WAUW!!

KICKEN!

Meer nieuws