Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2014

22 maart 2014

Zaterdag 22 maart 2014 vond de 23e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats.

Op deze speciale tentoonstelling kon men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers toonden op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook was er een ruim aanbod van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden werden.

Ad Gevers bemande samen met Richard van der Horst, Huub van Dijke (Bouwmachinesvantoen en Bouwmachinesvannu), Gertjan Veld en Jack Schrijen en MiniMovers weer een gezamenlijke stand. Ook onze vrienden Carol & Judith Westerhoff en Henk Heuvelman waren present met hun zelfgebouwde legermodellen en ook de nieuwe Bushmaster kit van CypModels werd door hun gepresenteerd.

Tonkin Replicas

was voor het eerst aanwezig en onthullende twee nieuwe nog nooit eerder vertoonde Caterpillar schaalmodellen, namelijk de Caterpillar MT4400D AC Mining Truck en de Caterpillar 994H wiellader, beide in schaal 1:50.

Tevens was er dit jaar een speciale promotie actie voor het tijdschrift BAGGERMODELLE. Bezoekers van stand 226, 227 en 228 ontvingen de speciale discount sticker voor een fikse korting op hun nieuwe abonnement van dit unieke magazine voor de verzamelaar van grondverzet- en zwaartransport schaalmodellen.

Nieuwsgierig en alle foto's zien? Bekijk dan de foto rapportage van de Modelshow Europe 2014

Meer nieuws