Open menu
NL EN

Making-of DJB D35 Knikgestuurde dumptruck

30 juni 2014

Custom schaalmodel bouwer Ciprian Ursulescu is klaar met zijn volgende project het ontwikkelen en bouwen in schaal 1:50 van de:

  • DJB D35 Knikgestuurde dumptruck

Het proefmodel van de DJB D35 Knikgestuurde dumptruck in schaal 1:50 is volledig afgebouwd en gespoten. Klaar voor Actie! Klaar voor de verkoop! Tijd om uw schaalmodel van de DJB D35 Knikgestuurde dumptruck gebouwd of als kit te bestellen!

Nieuwsgierig geworden naar het eind resultaat? Kijk dan op: Making-of DJB D35 Knikgestuurde dumptruck" oftewel "kijkje achter de schermen" te laten zien hoe dit custom model tot stand is gekomen. Ciprian Ursulescu leidt u middels zijn bouwimpressie foto's met kleine toelichtingen van mij zodat u geleidelijk aan een uniek schaalmodel van de DJB D35 Knikgestuurde dumptruck ziet ontstaan.

De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 200,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model en 110,- euro voor een ongebouwde kit. Bij grotere afname wordt korting gegeven. Dit unieke model van de DJB D35 Knikgestuurde dumptruck wordt geproduceerd in een zeer gelimiteerd aantal en is alleen beschikbaar voor de echte verzamelaar.

Meer weten over de unieke modellen van CypModels? Neem een kijkje op de website van CypModels.

Ciprian en Wouter

Meer nieuws