Open menu
NL EN

UPDATE! The making of...een Caterpillar DW10 Tractor

20 november 2014

Custom schaalmodel bouwer Dan Silvestru van Dan Models is volop bezig met de laatste loodjes van zijn volgende project het ontwikkelen en bouwen in schaal 1:50 van de:

  • Caterpillar DW10 Tractor met W10 onderlosser (versie 1)

Natuurlijk wordt dit unieke schaalmodel van de Caterpillar DW10 Tractor niet alleen als losse trekker geleverd. Het model zal geleverd worden met de bijbehorende W10 onderlosser.

Via de "Making of ... een Caterpillar DW10 Tractor" oftewel "kijkje achter de schermen" kunnen we u laten zien hoe dit custom model tot stand zal komen.

Als alles volgens planning verloopt zal dit unieke schaalmodel van de model van de Caterpillar DW10 Tractor (1e versie) met bijbehorende W10 onderlosser door Dan Silvestru persoonlijk worden gepresenteerd aan de verzamelaars op de laatste NAMAC beurs van dit jaar, om precies te zijn zaterdag 29 november 2014 te Houten. Dus nu weet u zeker dat u deze beurs niet mag missen.

Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel dan is het belangrijk dat u tijdig (maar nog wel vrijblijvend) uw (pre)order per e-mail door geeft aan miniaturmodels@yahoo.com. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt.

Veel kijk en leesplezier!

Dan en Wouter

Meer nieuws