Open menu
NL EN

Caterpillar 374D XCENTRIC XR80 [Custom 1:50]

30 december 2014

Dit weekend ontvangen en meteen maar even de tijd gemaakt om deze nieuwste custom aanwinst in mijn verzameling op de foto te zetten:

  • Caterpillar 374D met XCENTRIC Ripper XR80

Dankzij de “collega's” van de 1:1 machines BouwmachineWeb.com vond ik dit custom schaalmodel van de Caterpillar 374D in schaal 1:50 en die kon ik natuurlijk niet laten lopen. De XCENTRIC Ripper XR80 is geschikt voor hydraulische graafmachines van de 70+ tons klasse dus een uitstekende match met de Caterpillar 374D Hydraulische graafmachine.

Het schaalmodel van de Caterpillar 374D Hydraulische graafmachine is origineel geproduceerd door Norscot en wordt nu custom opgebouwd met de XCENTRIC Ripper XR80 van Gaz Evans, natuurlijk met de benodigde verbindingspennen en voorzien van alle hydraulische leidingen. Deze custom set wordt u geleverd in de originele verpakking van de Caterpillar 374D met een aangepast binnenwerk.

De producten, giek bouwkits en uitrustingsstukken en dus ook de losse XCENTRIC Ripper XR80 van Gaz Evans ten behoeve van hydraulische graafmachines in schaal 1:50 zijn al enige tijd op de markt en staan bekend om hun natuurgetrouwe weergave, functionaliteit en uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden nu exclusief voor Nederland, België en Duitsland via GiftDigger.com aangeboden.

Van harte aanbevolen! www.GiftDigger.com

Meer nieuws