Open menu
NL EN

Caterpillar 375 Giek [Gaz Evans 1:50]

14 december 2014

Vorig weekend gevonden op de NAMAC beurs in Houten en meteen maar even de tijd gemaakt om deze nieuwste aanwinst van Gaz Evans in mijn verzameling op de foto te zetten:

  • Caterpillar 375 driedelige giek #GB14

Bij de “collega's” van de 1:1 machines BouwmachineWeb.com vond ik de kit van de Caterpillar 375 driedelige giek in schaal 1:50 en die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

De GB14 kit is geschikt voor de schaalmodellen van de Caterpillar 375 Hydraulische graafmachine van Joal en de Caterpillar 5080 Hydraulische graafmachine die is uitgebracht door ERTL en Norscot.

De kit wordt geleverd met de benodigde verbindingspennen, hydraulische leidingen, Caterpillar stickers en een extra hydraulische cilinder voor de giek. Let op: de hydraulische cilinders van het donor model heb je ook nodig zijn om de verbouwing te kunnen voltooien.

De producten, giek bouwkits en uitrustingsstukken, van Gaz Evans ten behoeve van hydraulische graafmachines in schaal 1:50 zijn al enige tijd op de markt en staan bekend om hun natuurgetrouwe weergave, functionaliteit en uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden nu exclusief voor Nederland, België en Duitsland via BouwmachineWeb.com aangeboden.

Van harte aanbevolen! BouwmachineWeb shop

Meer nieuws