Open menu
NL EN

BouwmachinesvanToen-Archief - Jac Rijk

8 januari 2015

BouwmachinesvanToen-Archief is de website van Huub van Dijk. Huub bouwt aan een uniek digitaal foto museum van Nederlandse aannemers, hun (Caterpillar) bouwmachines en de mensen die er werkzaam waren in de vorige eeuw.

De basis van Huubs website zijn veelal bedrijven welke niet meer bestaan. Dus zo’n digitaal museum kan hij alleen maken en uitbouwen met u hulp. Oude foto’s, verhalen, bedrijfsinfo, logo’s enz. enz. zijn van harte welkom. Deze kunt u naar hem mailen of per post verzenden, uiteraard word de bron altijd vermeld.

Vanaf vandaag is er een mooie foto rapportage uit 1991 over het versterken van de Zeeuwse kust op Westerschouwen met hoofdzakelijk Caterpillar Grondverzetmaterieel van Jac Rijk te bekijken in het unieke fotoalbum wat onder de naam "Jac Rijk Heinkenszand" op BouwmachinesvanToen.nl is te vinden.

Nieuwsgierig geworden naar meer foto's en rapportages over de klassiekers van toen? Neem dan de moeite om eens uitgebreid rond te neuzen op de website van BouwmachinesvanToen-Archief en geniet van alle fotos en verhalen uit de oude doos.

Van harte aanbevolen!

Meer nieuws