Open menu
NL EN

Modelshow Europe 2015

20 maart 2015

Zaterdag 21 maart 2015 vind de 24e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats.

Op deze speciale tentoonstelling kan men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers tonen op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook zal er een ruim aanbod zijn van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden worden.

Ad Gevers bemand samen met Richard van der Horst, Huub van Dijke (Bouwmachinesvantoen en Bouwmachinesvannu), Gertjan Veld & Jack Schrijen weer een gezamenlijke stand.

MiniMovers zal samen met Daniel Wietlisbach (die speciaal vanuit Zwitserland overkomt) wederom een speciale promotie actie voor het tijdschrift BAGGERMODELLE aanbieden. Nieuwsgierig? U vindt ons bij stand 64-68.

Ook een aantal leden van onze "CSVT" groep uit binnen- en buitenland, waaronder fotograaf Thomas Wilk van TCC Photowork, zal tijdens de Modelshow Europe in en rondom onze stand aanwezig zijn.

Bezoek op 21 maart de Modelshow Europe en we hopen u te mogen begroeten!

Meer nieuws