Open menu
NL EN

Laster & Bagger 2022-5 in de maak

10 september 2022

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. Gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website. Ook beschikbaar via App (voor iPhone en Android) voor op je tablet, thuiscomputer of mobiele telefoon.

De vijfde uitgave in 2022 van Laster & Bagger verschijnt binnenkort! Op dit moment wordt het blad al gedrukt. Naar verwachting zal het magazine vanaf half september 2022 bij jouw op de deurmat vallen.

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen, een mooi verzamelaars portret, dit keer van de Nederlandse (Caterpillar) verzamelaar en custom bouwer Cornelis Jongenelen: meer dan de moeite waard om naar uit te kijken!!

Daarnaast in de rubriek "Diorama" volop aandacht voor het realiseren van een levensecht lijkende historische bouwplaats uit 1960 van de vorige eeuw. Moet je lezen!

Meer weten over dit full color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

DOEN!

Meer nieuws