Open menu
NL EN

Laster & Bagger 2022-6

18 november 2022

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. Gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website. Ook beschikbaar via App (voor iPhone en Android) voor op je tablet, thuiscomputer of mobiele telefoon.

De zesde en laatste uitgave in 2022 van Laster & Bagger is NU UIT!

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen, volop aandacht voor de Caterpillar 745 Knikgestuurde Dumptruck "WEATHERED" #85704 en de Caterpillar 966M Wiellader "WEATHERED" #85703. Beide In schaal 1:50 door Diecast Masters. Als je de foto's van dichtbij gaat bekijken geven echt de authentieke uitstraling van werkende machines! De schaalmodellen in de "WEATHERED Series" worden geleverd in een mooie kartonnen flip-box, inclusief een zware basisplaat om je model te kunnen showen in de vitrine. Meer dan de moeite waard om naar uit te kijken!

Daarnaast in de rubriek "Diorama" volop aandacht voor het realiseren van een levensecht lijkende tunnelbouw bouwplaats Moet je lezen!

Meer weten over dit full color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

DOEN!

Meer nieuws