Open menu
NL EN

bauma 2022 report - Diecast Masters

28 oktober 2022

bauma is de Internationale vakbeurs voor Bouw voertuigen, Kranen, Grondverzet- en Bouwmachines.

Gehouden om de 3 jaar in München, Duitsland. De 33e Editie vindt plaats van 24-30 oktober 2022.

Gigantische machines op 605.000 m² tentoonstelling ruimte met meer dan 3.700 exposanten en ongeveer 620.000 bezoekers uit 200 landen, maakt de bauma de grootste- en misschien wel de meest indrukwekkende beurs in de wereld. Echter, de onbetwiste toonaangevende internationale vakbeurs is ook boeiend omdat hij zo veelomvattend is. De beurs beschikt over alle sectoren, alle marktleiders en tal van innovaties.

Caterpillar bouw en grondverzet machines zullen door de Duitse Caterpillar dealer Zeppelin binnen en buiten Bauma Hal B6 worden tentoongesteld. Onder het thema "Let's Do The Work" zullen de overkoepelende berichten verder gaan dan alleen de machines om het brede scala aan technologie, diensten en duurzaamheidsoplossingen van Caterpillar te benadrukken.

De tentoonstelling zal meer dan 70 stuks van Caterpillar materieel en hulpstukken van Caterpillar Construction Industries (CI) tonen. Daarnaast zal de Caterpillar Industrial Power Systems Division (IPSD) meerdere Caterpillar motoren uit haar diverse product assortiment, van 0,5L tot 30L, tonen in hal A4, stand 336.

Diecast Masters is tijdens de Bauma verantwoordelijk voor het leveren van alle Caterpillar schaalmodellen die verkrijgbaar zijn in de Zeppelin "Fahrerclub" Natuurlijk ook van de vijf nieuwste Caterpillar modellen uit de "High Line Series" die binnenkort voor iedere verzamelaar beschikbaar zullen zijn. Bedankt Klaas de V. voor het delen van deze eerste foto's van de Caterpillar 315 Graafmachine, Caterpillar M318 Graafmachine, Caterpillar D3 Dozer, Caterpillar D5 Dozer en Caterpillar MH3040 Overslagmachine. 

Nieuwsgierig? Klik op de foto!

Meer nieuws