Open menu
NL EN

BouwmachinesvanToen Museum - Kerst 2023

24 december 2023

Het BouwmachinesvanToen Museum, te Vinkel is een nieuw museum met werkende bouwmachines waar de geschiedenis van het Nederlands GWW materieel tot leven komt, een belevenis voor jong en oud, een unieke locatie voor de liefhebber en een uitdagende omgeving voor vrijwilligers.

Tussen Kerst en Nieuwjaar niks te doen? Kom naar het BouwmachinesvanToen museum! Wil je na de kerstdagen er even tussenuit kom dan naar het museum in kerst sfeer voor warme chocomel met slagroom en oliebollen.  Geopend op 27 en 28 december van 10:00 tot 16:00.

Voor de kinderen en/of kleinkinderen is er van alles te beleven.  Er zijn vier activiteiten waaronder een behendigheidsspel met het mini kraantje en een foto speurtocht. Na het voltooien van alle activiteiten is er nog een kleine verrassing. Natuurlijk staat de koffie klaar en kan je ook nog genieten van een lunch met prijzen van toen.  

Kom op bezoek!

U kunt de collectie van historische (werkende) bouwmachines zien, ruiken en voelen. Een unieke beleef ervaring! Meer dan de moeite waard!

Meer nieuws