Open menu
NL EN

BouwmachinesvanToen Ruilbeurs 2024 - Caterpillar D11T "Big Blue" loterij

20 september 2024

De Stichting BouwmachinesvanToen organiseert morgen, zaterdag 21 september 2024 haar derde ruilbeurs in het BouwmachinesvanToen Museum, te Vinkel.

De bedoeling is om nu voor het eerst op een zaterdag een gezellig en kleinschalige ruilbeurs te houden op het gebied van (Caterpillar) schaalmodellen en documentatie (folders/brochures) over grondverzet, wegenbouw, hijskranen en gerelateerd (zwaar) transport.   

Dankzij Anna Payne van Custom Originals mogen we de Caterpillar D11T "Big Blue" Dozer uitvoering uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks ter waarde van minimaal 500,- euro verloten!  Voorzien van een exclusieve verpakking en vergezeld van een genummerd certificaat!  En daarmee ondersteunt ook nog eens een deel van de opbrengst naar Beyond Blue Support Service.

De Loten a €5,- euro per stuk zijn te vanaf nu te verkrijgen tijdens de open dagen van het museum, maar ze zijn ook via een mail te bestellen.

Trekking van dit zeldzame model vindt plaats tijdens de open dag van zondag 29 december 2024 om 16.00 uur. De winnaar, mits dan niet zelf aanwezig, wordt telefonisch of via email op de hoogte gesteld.

KOOP UW LOT(EN)!

Meer nieuws