Open menu
NL EN

Bucyrus-Erie 20-H Graafmachine [FanKit Models 1:50]

18 oktober 2024

FanKit Models is een kleine Roemeense onderneming die in gelimiteerde series (resin) schaalmodellen van zeldzame en bijzondere civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines uitbrengt. Alle schaalmodellen zijn handgemaakt van resin met behulp van verschillende accessoires zoals foto etched materiaal, offset druk decals en professionele airbrush verf en worden zo gedetailleerd mogelijk in overeenstemming met de gebruikte schaal nagebouwd.  

FanKit Models heeft bekend gemaakt op de valreep van 2024 een nieuw en uniek custom gebouwd schaalmodel uit te zullen brengen in schaal 1:50.

  • Bucyrus-Erie 20-H Graafmachine

Deze met recht historische graafmachine is in 1:1 uitvoering voorzien van een Caterpillar D-330C-T diesel motor als krachtbron en daarom mag dit schaalmodel natuurlijk niet de collectie van de diehard (Caterpillar) Graafmachine verzamelaar ontbreken. 

Vandaag mag ik u de eerste foto's laten zien van het prototype dat momenteel in ontwikkeling is.

FanKit Models zal aanwezig zijn op de NAMAC Swapmeeting op zaterdag 21 december 2024 en is van plan om deze "Golden Oldie" mee te nemen om hopelijk het eind resultaat aan u te tonen.

The place to be! NAMAC

Meer nieuws