Open menu
NL EN

Caterpillar 775G Starre dumptruck [Diecast Masters 1:50]

10 februari 2024

Diecast Masters was dit jaar voor de zesde keer aanwezig met haar volledig nieuwe stand op de vertrouwde locatie in Hall 7A, A-31 op de Spielwarenmesse, die plaats vond vanaf dinsdag, 30 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024, te Neurenberg in Duitsland.   

Diecast Masters had flink uitgepakt en een volledig nieuwe Diecast Masters stand voor de presentatie van haar Caterpillar Collectie laten ontwerpen! Maar helaas liet de douane een groot aantal deelnemers van de Spielwarenmesse 2024 vet in de steek, want waarschijnlijk veroorzaakt door een computer storing kwamen de verwachte Diecast Masters handmonsters van de nieuwe Caterpillar schaalmodellen van de Diecast Masters Caterpillar Collectie 2024 helemaal niet (op tijd) binnen.

Helemaal niets nieuws? Natuurlijk wel!  Als primeur konden we het handmonster van de Caterpillar 775G "Next Gen" Starre Dumptruck in de bedrijfskleuren van "DETZELN"  onderdeel van de firma Eberhard uit Zwitserland bewonderen.  Reeds eerder uitgebracht door Tonkin Replicas wordt nu ook de Caterpillar 775G "Next Gen" variant uitgebracht. 

Deze Caterpillar 775G "Next Gen" Starre Dumptruck in schaal 1:50 in de Eberhard collectie  zal  echter pas eind 2024 exclusief beschikbaar komen via de Eberhard webshop. Dus nog volop tijd om te sparen en voor nu een voorproefje dankzij de mooie foto's van Huub!     

Meer nieuws