Open menu
NL EN

Caterpillar D6 Dozer Las platforms [Custom 1:50]

18 september 2024

The Model Mechanic van collega verzamelaar en custom bouwer Steve Nasburg biedt op zijn Facebook groep, handig per categorie ingedeeld in fotoalbums, een grote verscheidenheid van 3D geprinte kits van vrachtwagens, grondverzetmachines, hulpstukken en onderdelen in de schalen 1:64, 1:87 en 1:50 voor de veeleisende (Caterpillar) verzamelaar of custom-bouwer. 

Een must have zijn zijn beide las platforms (In het Engels: Weld Deck) voor Caterpillar Dozers. Ze zijn over het algemeen ontworpen rond de Caterpillar D6 Series Dozer die is uitgebracht door Diecast Masters, maar het kan zijn dat u de platform bevestiging steunen nog naar wens moet aanpassen.

Deze las platforms worden meestal gebruikt voor ondersteuning op pijpleidinglocaties. Het achter platform heeft vier Miller XTM350-lasapparaten in de bak, die een deksel heeft dat je open kunt schuiven of dicht kunt duwen met behulp van een wrijvingsruimte (Test dit vooral terwijl u verder gaat). Verder beschikt het over een stroom verdeelunit, las kast, luchtcompressor en een generator. Het voordek heeft een draaibaar dak, een gereedschapskist, verschillende lastanks en een acetyleen brander. Beide platforms zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Nieuwsgierig?  Klik op de bovenste twee foto's!

Meer nieuws