Open menu
NL EN

Caterpillar D7 WWII Dozer [Dan Models 1:50]

24 november 2022

Dan Models uit RoemeniĆ«, voorheen bekend als Miniatur-Models.com, is klaar met de ontwikkeling van een nieuw en uniek custom resin schaalmodel in schaal 1:50:

  • Caterpillar D7 WWII Dozer met LeTourneau WEK7 blad

Caterpillar bouwde 20.503 D7 Dozers tijdens de Tweede Wereldoorlog, dat was 40% van het totaal aantal dozers die het merk bouwde van 1942-1945. De Caterpillar D7 Dozer met een LeTourneau dozer blad, maar geschilderd in olijf (leger) groen in plaats van Caterpillar geel, was de daarmee de meest iconische militaire rups tractor met dozer blad uit de Tweede Wereldoorlog.

Met het custom schaalmodel van deze 19veertiger jaren Caterpillar D7 WWII Dozer met LeTourneau WEK7 blad in schaal 1:50 wordt de line-up van een mooie reeks klassiekers van Caterpillar dozers in de verkleinde uitvoering voortgezet.

Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel dan is het belangrijk dat u nu uw order per e-mail door geeft aan miniaturmodels@yahoo.com. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt.  

Dan Models komt zaterdag 3 december 2022 naar de NAMAC beurs in Houten.  Ik ga mijn Caterpillar D7 WWII Dozer dan ook zeker ophalen!

Meer nieuws