Open menu
NL EN

CZM EK160 Cilinder boorinstallatie [CZM 1:50]

8 december 2023

CZM, opgericht in 1976 en gevestigd in Ellabell, Georgia, is de toonaangevende fabrikant van funderingsboorinstallaties in Noord-Amerika en biedt een uitgebreide lijn boorinstallaties die zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan funderingstoepassingen.

Hun OEM producten wordt volledig in Amerika vervaardigd met behulp van Caterpillar machines en is ontworpen door een team van zeer bekwame ingenieurs om de meest productieve en betrouwbare partner op de markt te zijn. De machines van CZM worden veel gebruikt in de algemene bouwsector, hoogspanningslijnen, nutsvoorzieningen, stortplaatsen en olie en gas.

CZM heeft zo tegen het eind van jaar 2023 gezorgd voor een gigantische verrassing voor de verzamelaars met het presenteren van hun eerste 1:50 schaalmodel: 

  • CZM EK160 Cilinder boorinstallatie  #41002

De CZM EK160 Cilinder boorinstallatie is net als zijn grote broer in 1:1 gebouwd op de basis van de Caterpillar 330 Graafmachine en  exclusief voor CZM gemaakt door Diecast Masters en nu leverbaar in de unieke CZM huisstijl verpakking via de CZM Foundation Equipment Merchandise Store.   

Goed nieuws voor alle verzamelaars die NIET in Amerika wonen. Er komen begin 2024 dankzij CZM en Diecast Masters een zeer gelimiteerd aantal van het CZM EK160 Cilinder boorinstallatie schaalmodel beschikbaar in Europa via de Diecast Masters verkooppunten.

Via Joe Yip (super bedankt!), een medeverzamelaar uit Amerika, kan ik nu alvast een aantal mooie foto's delen van de CZM EK160 Cilinder boorinstallatie die binnenkort dan ook zeker aan mijn PoweredbyCat verzameling zal worden toegevoegd!

Veel plezier met de foto's!

Joe & Wouter 

Meer nieuws