Open menu
NL EN

Laster & Bagger 2023-6

10 november 2023

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. Gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website. Ook beschikbaar via App (voor iPhone en Android) voor op je tablet, thuiscomputer of mobiele telefoon.  

De zesde uitgave in 2023 van Laster & Bagger is NU UIT!

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen, volop aandacht voor de Caterpillar Next Gen MH3040 Overslagmachine recent In schaal 1:50 door Diecast Masters uitgebracht in de “High Line Series”.

In dit nummer tot slot nog de focus op de MTS 3630W switchback tractor met 33-38XL getrokken scraper uitgebracht in schaal 1:50 door SpecCast Collectibles & Custom Imprints. Een Must Have in mijn PoweredbyCat verzameling. SUPER VERRASSING!  

Meer weten over dit full color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

GEWOON DOEN!

Meer nieuws