Open menu
NL EN

Laster & Bagger 2024-4

4 juli 2024

Laster & Bagger is HET full colour magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Laster) & bouwmachine (Bagger) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Duitstalig. GRATIS gedetailleerde Engels vertalingen van de belangrijkste inhoud en artikelen zijn beschikbaar op de website.   

De vierde uitgave in 2024 van Laster & Bagger is NU UIT!

In dit nummer, naast vele andere interessante artikelen,  volop aandacht voor de Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine recent In schaal 1:50 door Diecast Masters uitgebracht in de diecast "Graafmachine Evolution Series" en via de Diecast Masters verkooppunten nu beschikbaar naar de verzamelaars.

De “Caterpillar Evolution Series” van Diecast Masters zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de ontwikkeling binnen de grondverzet technologie, van de vroegste grondverzetmachines van Caterpillar tot de meest recente.  

Diecast Masters brengt hiermee oude en nieuwe Caterpillar machine modellen samen. Samen met de schaalmodellen bevat elk pakket ook een rijk geïllustreerd boek dat het evolutionaire verhaal vertelt, van de “Golden Oldie” machine uit het verleden tot zijn moderne opvolger.

De modellen uit de Evolution Serie zijn op speciale voetplaat gemonteerd en in een kwalitatief hoogwaardige flip-top verpakking geplaatst, beschermd door een zwarte buitenhoes. Een gedetailleerd full colour boekje van 44 pagina’s is inbegrepen bij de schaalmodellen die in de tijdsperiode karakteristieke Caterpillar kleuren en logos en met tijds specifieke machinisten zijn uitgevoerd. Kortom: de evolutie van de machine in woord en afbeeldingen in een unieke set.

Met de komst van de Caterpillar 225 en 323 "Next Gen" Graafmachine Evolution Series set in begin 2024 wordt wederom een tijdspanne van meer dan vijftig jaar ontwikkeling in de roemruchte Graafmachine geschiedenis van Caterpillar perfect in beeld gebracht.

Meer weten over dit full-color magazine voor de verzamelaar? Neem een kijkje op Laster & Bagger of nog beter, kies net als ik voor: Ja, ik wil een abonnement op Laster & Bagger!

Meer nieuws