Open menu
NL EN

Making-of Caterpillar D10T dozer met duwblad

16 augustus 2014

Custom schaalmodel bouwer Gertjan is recent gestart met zijn volgende project het bouwen van een Caterpillar D10T dozer met duwblad op basis van de Caterpillar D10T Rupsdozer van Norscot in schaal 1:50.

Vandaag is de volgende update van deze Making-of Caterpillar D10T dozer geplaatst. U wordt door Gertjan door het complete ombouw proces van het originele schaalmodel van Norscot en de originele kits heen geleid die natuurlijk zoals een echte bouwer betaamt naar eigen inzicht aangepast en verbeterd wordt om het uiteindelijk eind resultaat zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen. En u zult zien dat dit heel ver gaat!

Het is ons plan om u de komende periode in de Making-of Caterpillar D10T dozer met duwblad oftewel "kijkje achter de schermen" te laten zien hoe dit custom model tot stand zal komen.

Gertjan zal ons middels zijn bouwimpressie foto's met kleine toelichtingen op de hoogte houden van zijn vorderingen zodat u geleidelijk aan een uniek schaalmodel van de Caterpillar D10T dozer met duwblad zal zien ontstaan.

Veel kijk en leesplezier!

Gertjan en Wouter

Meer nieuws