Open menu
NL EN

MOL F6566 6x6 Vrachtwagen [Truckscaledrawings A3]

26 juli 2023

Zaterdag 24 juni jongstleden tijdens MINITRUCK 2023 in Houten heb ik bij Theo Gijsbers de door Joop van der Touw gemaakte technische schaaltekening van de MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen opgehaald.  

Joop van der Touw creëerde gedurende vele jaren met zijn ongeëvenaarde technisch vakmanschap en teken skills vele unieke “Artistieke Impressies” van vrachtwagens uit het verleden of die heden ten dage nog steeds rondrijden.  Maar helaas is Joop van der Touw een aantal jaren geleden overleden.  

Theo Gijsbers heeft al voor het overlijden van Joop van der Touw al zijn tekeningen en copyrights mogen overnemen en daarom is zijn nalatenschap nu via www.TruckScaledrawings.com voor de liefhebbers nog altijd in te zien en zelfs beschikbaar.  Zijn trucks zijn in verschillende schalen tot in perfectie getekend en kunnen voor een bescheiden bedrag op diverse formaten op een uitstekende kwaliteit papier worden uitgeprint. 

De door Joop van der Touw getekende MOL F6566 6x6 "Oilfield" vrachtwagen diende ook als basis van het custom schaalmodel dat ik nu in mijn verzameling heb en je zult begrijpen dat dit het verhaal compleet maakt. Van harte aanbevolen!

Nieuwsgierig?  Klik op de foto! 

Meer nieuws