Open menu
NL EN

Nieuw project start!

17 oktober 2011

Nieuw project start!

Na 30 jaar verzamelen van Caterpillar schaalmodellen dacht ik dat het leuk zou zijn om mijn modellen te delen met andere verzamelaars over de hele wereld. Het begon toen ik een aantal foto's had genomen met mijn eerste digitale pocket camera en mijn eerste paar reviews had geschreven op het Nederlandse Bouwmachineforum. De eerste stappen op het "www" werden toen genomen.

Gedurende de twee volgende jaren kwam ik op het idee om mijn eigen website gewijd aan de Caterpillar schaalmodellen te starten. Dit alles leidt tot de start van www.minimovers.nl vandaag. Waarom vandaag? Eenvoudig: 17 oktober is mijn verjaardag.

De website vandaag begint als een nogal "groot opgezet huis met veel lege kamers". Vandaag nog zal ik beginnen om elke "kamer" te vullen met mijn honderden verschillende Caterpillar schaalmodellen, zowel in 1:48 en 1:50 schaal. Hopelijk krijg ik de steun van jullie allemaal door het aanleveren van de ontbrekende informatie, foto's van modellen en 1:1 machines, op custom gemaakte modellen of modellen die niet in mijn verzameling aanwezig zijn. Dan alleen dit project zal slagen. Ik heb berekend dat het ten minste twee jaar zal duren voordat ik al de huidige modellen in mijn collectie op de website geplaatst zal hebben. Helaas wil mijn baas deze tijd niet als werktijd betalen -). Dus de komende periode zal ik beginnen met het plaatsen van model per model op de website. Uw commentaar en hulp zijn van harte welkom!

Aller belangrijkste voor nu: Ik wil de mensen die betrokken waren bij het bereiken van dit punt vandaag oprecht bedanken. In eerste instantie mijn vrouw Margreeth, zij heeft me de tijd en ruimte geven om uren van mijn vrije tijd achter de computer te besteden om deze "baby" op te starten. Ten tweede mijn vriend Yannick, alias dokter Fix, het meesterbrein die de website ontwikkeld en gebouwd heeft. (Bedankt voor je geduld!) Ten derde mijn collegaverzamelaar en vriend Ad Gevers voor zijn hulp, advies, ondersteuning en het delen van zijn reusachtige archief met informatie.

Voor nu zou ik zeggen: Plaats deze website onder uw favorieten als u geïnteresseerd bent in Caterpillar schaalmodellen en geniet van de vooruitgang.

Bedankt! wouter

Meer nieuws