Open menu
NL EN

XROK Granite 400 Opvulmachine [FanKit Models 1:50]

4 september 2024

FanKit Models is een kleine Roemeense onderneming die in gelimiteerde series (resin) schaalmodellen van zeldzame en bijzondere civiele- en militaire voertuigen en bouwmachines uitbrengt. Alle schaalmodellen zijn handgemaakt van resin met behulp van verschillende accessoires zoals foto etched materiaal, offset druk decals en professionele airbrush verf en worden zo gedetailleerd mogelijk in overeenstemming met de gebruikte schaal nagebouwd.  

FanKit Models maakt in opdracht van Delta Machinery een nieuw en uniek schaalmodel in schaal 1:50:

  • XROK Granite 400 Opvulmachine 

XROK is een fabrikant van innovatieve opvul- en zeefmachines en transportbanden op wielen en rupsen. Delta Machinery is de exclusieve distributeur voor verkoop en verhuur van XROK machines.

De XROK Granite 400 is een moderne, innovatieve en compacte Opvulmachine (padding machine) op rupsbanden met een uniek ontworpen, energierijke tweekoppige zeef box. Het totale schermoppervlak van 11,52 M2 heeft de optie om een 'top deck finger bar' configuratie toe te voegen, wat leidt tot een grotere scheiding van materiaal, wat resulteert in een verhoogde productie, minder verstopping en beperking van impactschade aan het onderdek.

De XROK Granite 400 wordt aangedreven door een Caterpillar C7.1 ATAAC Tier III of Caterpillar C7.1 ATACC Tier 4 Final motor met een vermogen van 166 kW.

Meer nieuws