Open menu
NL EN

Caterpillar PL87 Pijpenlegger

Caterpillar PL87 Pijpenlegger
Mini specs
Fabrikant:
CCM
Nummer:
CCMPL87
Schaal:
1:48
Jaar:
2012
Status:
Gesloten Editie
Gelimiteerde productie:
750

Het model van de Caterpillar PL87 Pijpenlegger in schaal 1:48 is in 2012 uitgebracht door CCM.

Dit hand gebouwde uit diecast vervaardigde schaalmodel van de Caterpillar PL87 Pijpenlegger is in een gelimiteerde oplage van in totaal slechts 750 stuks in 2012 vervaardigd door Classic Construction Models (CCM) in schaal 1:48. 400 stuks werden exclusief afgeleverd aan PLM. De andere 300 stuks kwamen wereldwijd beschikbaar voor de (Caterpillar) Pijpenlegger verzamelaars.

Ondanks dat de Caterpillar PL87 Pijpenlegger aan een strenge kwaliteitscontrole van CCM is onderworpen is toch gebleken dat er enkele modellen tussen zitten waarbij de metalen rupsen verkeerd om zijn gemonteerd. Het was dan ook een grote schrik om een aantal van deze modellen in onze zending aan te treffen.

In goed overleg met CCM heeft Ad Gevers een Caterpillar PL87 Pijpenlegger rups reparatie instructie met duidelijke foto's en begeleidende tekst gemaakt zodat het mogelijk is om veilig en zonder schade aan het model aan te brengen, deze fout te herstellen.

Klik op de onderstaande foto en we laten u zien wat u beter niet kunt doen en vervolgens hoe u toch redelijk eenvoudig de metalen rupsen alsnog in de goede looprichting op uw Caterpillar PL87 Pijpenlegger kan leggen.

Caterpillar P87 Pijpenlegger

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's of aanvullende achtergrond informatie, zoals de originele hard kopie brochure of specscheet over de 1:1 Caterpillar PL87 Pijpenlegger dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar_PL87_Specsheet_AEHQ6316-01 (02-2012).pdf