Open menu
NL EN

Caterpillar 966A-966M Wiellader Evolution Series

Caterpillar 966A-966M Wiellader Evolution Series
Mini specs
Fabrikant:
Diecast Masters
Nummer:
85558
Schaal:
1:50
Jaar:
2018
Status:
Beschikbaar
Type:
Middelgrote Wielladers

De Caterpillar Wiellader Evolution Series set bevat de Caterpillar 966A Wiellader en de Caterpillar 966M Wiellader en is in schaal 1:50 in 2018 uitgebracht door Diecast Masters onder nummer #85558.

De “Caterpillar Evolution Series” van Diecast Masters zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de ontwikkeling binnen de grondverzet technologie, van de vroegste grondverzetmachines van Caterpillar tot de meest recente.

Diecast Masters brengt hiermee oude en nieuwe Caterpillar machine modellen samen. Samen met de schaalmodellen bevat elk pakket ook een rijk geïllustreerd boek dat het evolutionaire verhaal vertelt, van de “Golden Oldie” machine uit het verleden tot zijn moderne opvolger.

De modellen uit de Evolution Serie zijn op speciale voetplaat gemonteerd en in een kwalitatief hoogwaardige flip-top verpakking geplaatst, beschermd door een zwarte buitenhoes. Een gedetailleerd full-colour boekje van 44 pagina’s is inbegrepen bij de schaalmodellen die in de tijdsperiode karakteristieke Caterpillar kleuren en logos en met tijds specifieke machinisten zijn uitgevoerd. Kortom: de evolutie van de machine in woord en afbeeldingen in een unieke set.

Deze unieke set is leverbaar via bol.com bij DCM Diecast & Merchandise B.V Caterpillar 966A en 966M Wielladers #85558

Binnen deze serie