Open menu
NL EN

BouwmachinesvanToen Ruilbeurs 2023

24 september 2023

De Stichting BouwmachinesvanToen organiseert zondag 24 september 2023 haar tweede ruilbeurs in het BouwmachinesvanToen Museum, te Vinkel.  

De bedoeling is om zondag 24 september 2023 wederom een gezellig en kleinschalige ruilbeurs te houden op het gebied van (Caterpillar) schaalmodellen en documentatie (folders/brochures) over grondverzet, wegenbouw, hijskranen en gerelateerd (zwaar) transport. 

Diecast Masters & MiniMovers (Gertjan, Klaas en Wouter) zijn natuurlijk aanwezig. We hopen ook jouw daar te ontmoeten. En natuurlijk is er ook meteen de gelegenheid om nog eens lekker in het gehele museum rond te struinen.

Diecast Masters zal een stand hebben met meer dan voldoende Caterpillar schaalmodellen die je kunt kopen (Vergeet dus niet om je portemonnee mee te nemen-). MiniMovers zal zich richten op het tonen van de laatste nieuwe beschikbare releases uit de Caterpillar "High Line Series". Gertjan laat zien hoe u uw Diecast Masters Caterpillar schaalmodellen kunt aanpassen en ombouwen met 3D-geprinte uitrustingsstukken en hulpstukken zoals bakken, velgen, banden en nog veel meer!

Even een klein voorproefje van wat u kunt verwachten! Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om in het bezit te komen van een uniek schaalmodel, gebouwd door Leon Hubers, door het kopen van loten van de Bouwmachines van Toen Loterij. De volledige opbrengst gaat naar het BouwmachinesvanToen Museum.

Prijs 1,- euro per stuk te verkrijgen aan de bar in de kantine of nu al te bestellen per email naarinfo@bouwmachinesvantoen.nl

DOEN!

PO Miniatuurbouw biedt een groeiend scala aan 3D geprinte landbouw (schaal 1:32) en Caterpillar grondverzet (schaal 1:50) kits en onderdelen conform uw specificaties op maat vervaardigd om zo zelf de mooiste custom modellen te kunnen bouwen.

Paul biedt verschillende mooie 3D-kits aan om de "Golden Oldie" Caterpillar Athey PR621 Dumper, Caterpillar 621 of Caterpillar 627 Wheel Tractor-Scrapers van NZG in schaal 1:50 te upgraden, evenals de Caterpillar D9G Dozer van Conrad in schaal 1:50.

Interresse? Maak contact met Paul via PO Miniatuurbouw op Facebook. 

GiftDigger.com is dé (web)shop voor coole gifts en gadgets gevestigd in Druten, Nederland. Gerund door Eric en Diana met de roots in de wereld waarin grote bouwmachines en bouwvoertuigen een grote rol spelen en dat spreekt zowel jong als oud aan.   

GiftDigger graaft zijn eigen weg naar originele cadeaus en gadgets, zo hebben ze nu ook een gaaf assortiment van "WERKTVERKEERD" producten.

Natuurlijk wil je als Die hard (Caterpillar) verzamelaar als je de BouwmachinesvanToen Ruilbeurs 2023 bezoekt niet naar huis zonder dit  T-shirt te dragen. 

Bestellen in jouw maat? Klik op de foto!