Open menu
NL EN

Weiach Historik 2022

29 mei 2022

Zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 vond het jaarlijks en groots opgezette Weiach Historik 2022 bouwmachine en vrachtwagen evenement plaats in de Kiesgrube (grindgroeve) bij Weiacher Kies AG, in Hard 8187 Weiach Zwitserland.

Historische bouwmachines, ratelende graafmachines, snuivende stoomwalsen, ratelende dumptrucks en het laatste nieuws van partners in de wereld van bouwmachines en trucks. Een echte hoor en verwonder ervaring in de grindgroeve in Weiach.

Om dorst en honger te lessen, bood de grote tent lekkernijen uit de keuken en van de grill, voor de lol waren er zandbakken, machinedemonstraties en mini graafmachines om op te kauwen. En dit alles met gratis entree!

Uit Nederland bezochten mijn beide Caterpillar vrienden Gertjan V. en Jack S. onder begeleiding van Urs P., van de Firma Eberhard, dit unieke evenement en maakten de volgende mooie foto rapportage voor de thuisblijvers.

Veel plezier met alle beelden!

Avesco AG

Weiach Historik 2022 werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Avesco AG, de Zwitsere Caterpillar dealer, die uitpakte met een selectie van de nieuwste Caterpillar Next Generation machines.