Open menu
NL EN

Caterpillar 395 ME Graafmachine [Diecast Masters 1:50]

8 augustus 2022

Diecast Masters heeft in navolging op de bekendmaking van de line up van 2022 de eerste foto's vrijgegeven van het hand monster (het 1ste deco-color monster) wat ter goedkeuring bij Caterpillar is) van het volgende nieuwe Caterpillar schaalmodel binnen hun 1:50 schaal diecast "Highline Series":

  • Caterpillar 395 ME (Mass Excavator) Graafmachine #85959

Het getoonde goedgekeurde prototype bevindt zich nu in de laatste ontwikkelingsfase van de mallen, dus deze eerste deco afbeeldingen kunnen nog enigszins afwijken van het uiteindelijke schaalmodel, omdat er vanuit Caterpillar nog wat aanpassingen en aanvullende details vereist blijken te zijn. De verkoopprijs en de geplande levertijd van de Caterpillar 395 ME Graafmachine in schaal 1:50 zullen wanneer ze bekend zijn op deze website vermeld worden. We hopen op Q4 2022, dus nog voor het eind van het jaar!

Wil je meer weten over deze Caterpillar 395 ME Graafmachine of andere nieuwe schaalmodellen van Diecast Masters? Houd www.minimovers.nl in de gaten voor alle verwachte en beschikbare Caterpillar schaalmodellen uitgebracht door Diecast Masters.

Meer nieuws