Open menu
NL EN

Caterpillar 583T Pijpenlegger

12 augustus 2022

Ik ontdekte pas zeer recent dat er naast de 225 stuks Caterpillar 583T ROPS Pijpenleggers, waarvan ik gelukkig een exemplaar van in mijn collectie bezit, Classic Construction Models (CCM) er nog eens 85 stuks heeft uitgebracht die naast de ROPS ook voorzien zijn van een gesloten cabine. Dus vandaag maar even de tijd gemaakt om dit model, van de "MOST WANTED WISHLIST" in mijn verzameling, met de beschikbare foto's op de website te plaatsen.

  • Caterpillar 583T Pijpenlegger met Kabine

De onderstaande informatie kreeg ik reeds van Gary P. (CCM) en Chuck S. (DHS Diecast Collectables) maar mocht u in het bezit zijn van de Caterpillar 583T Pijpenlegger met cabine en/of een van de zes "CAT 583T Pipelayer Triad" sets in schaal 1:48 dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl.

Van deze 85 stuks werden er weer achttien gebruikt voor zes exclusieve "CAT 583T Pipelayer Triad" sets geleverd op een speciaal voetstuk.

U begrijpt dat ik erg blij zou zijn als ik via u een serie goede foto's van deze beide zeldzame uitvoeringen zou kunnen toevoegen aan de rubriek Pijpenleggers op de website.

Ik kijk uit naar uw reacties!

Wouter

Meer nieuws