Open menu
NL EN

Caterpillar 789C & 789 "OceanaGold" Mijnbouw trucks [Custom 1:50]

20 oktober 2024

Tim Mitchell, in het dagelijkse leven aan het werk als Global Sales en Marketing Manager bij Elphinstone Pty Ltd in TasmaniĆ« is ook al jarenlang actief als een zeer ervaren custom modelbouwer. Zijn focus ligt hoofdzakelijk op het bouwen van Caterpillar Dozers en Starre dumptrucks in schaal 1:50 en dan met name de grootste machines die steevast een exacte replica's worden bestaande 1:1 machines in bedrijfskleuren.

Zijn meest recente project is op speciaal verzoek van Terra Cat voor hun klant OceanaGold Corporation gerealiseerd: 

  • Caterpillar 789C Mijnbouwtruck DT231 en de Caterpillar 789 "Next Gen"  Mijnbouwtruck DT254 beiden in OceanaGold uitvoering

Ik ben zeer blij en vereerd dat ik namens Tim de volledige realisatie van zijn project met u mag delen in een Making-of zodat u zelf aan de hand van de vele foto's kunt zijn dat Tim niet over een nacht ijs is gegaan en al zijn modelbouw vakkennis en zelfs 3D technieken  uit de kast heeft gehaald om tot onderstaande eind resultaat te komen.

Als voorproefje tonen we vandaag eerst het eindresultaat! Dan weten we zeker dan u reikhalzend uitkijkt naar het vervolg -)

Tim en Wouter 

Meer nieuws