Open menu
NL EN

Neil Dillon Customs

Over Neil Dillon

Neil Dillon is een Ierse custom bouwer van Caterpillar schaalmodellen. De focus ligt op Scrapers en Rupsdozers. Daarnaast ontwikkeld hij in eigen beheer losse onderdelen. Een mooi voorbeeld zijn de recent verschenen metalen velgen en rubber banden en een vergroot kopschot voor op de Caterpillar 631E Scraper van Norscot.

Modellen Neil Dillon Customs

Onder de naam Neil Dillon Customs (NDC) verschijnen met regelmaat klein serie exclusief gebouwde modellen en kits die het mogelijk maken een machine variant aan uw Caterpillar verzameling toe te voegen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, tijdig geïnformeerd worden als er een nieuw model of kit uitgebracht wordt volg dan deze website.

Wilt u een van de onderstaande modellen of kits bestellen neem dan contact op met Neil Dillon. Hij is direct bereikbaar via e-mail: neildillon8@hotmail.com

Op dit moment zijn de volgende gebouwde schaalmodellen en kits leverbaar:

  • Caterpillar 627B Scraper
  • Caterpillar 631E Scraper extra hoog kopschot
  • Caterpillar 631E Scraper velgen en banden set (4 stuks)

Caterpillar 631E Scraper Up-grade kit 1:50

Zijn laatste set is een Caterpillar 631E Scraper Up-grade kit voor uw Ertl/Norscot model, kosten £100,- plus verzendkosten. De set bevat een gebouwde knikgelede hefinrichting, een extra hoog kopschot en een set van metalen velgen en rubberen wielen. De knikgelede hefinrichting kan worden voorzien van het basis leidingwerk inclusief rubber slangen voor nog eens £35,- extra.