Open menu
NL EN

Caterpillar 830M Scraper - CypModels

22 oktober 2018

Custom schaalmodel bouwer Ciprian Ursulescu van CypModels heeft zijn volgende project afgerond van het ontwikkelen en bouwen in schaal 1:50 van de:

  • Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper

De 830M

Specificatie highlights:

  • Motor: Caterpillar diesel motor
  • Power: 393.0 hp
  • Maximum Gross Vehicle Weight: lb
  • Lifting capacity: tonnes
  • Maximum road speed forward: mph

In deze Making-of Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper oftewel "kijkje achter de schermen" kunt u zien hoe dit custom model tot stand zal komen. Ciprian Ursulescu heeft middels zijn bouwimpressie foto's met kleine toelichtingen van mij zijn vorderingen vastgelegd zodat u geleidelijk aan een uniek schaalmodel van de Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper zal zien ontstaan.

Veel kijk en leesplezier!

Ciprian en Wouter

De start

Het maken van het prototype deel 1

Het begin van het ontwikkelen van het prototype van de Curtiss Wright 18M Scraper.

Het maken van het prototype deel 2

Klaar!

Het proefmodel van de Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper in schaal 1:50 is volledig afgebouwd en gespoten. Klaar voor Actie! Klaar voor de verkoop! Tijd om uw schaalmodel van de Caterpillar 830M met Curtiss Wright 18M Scraper gebouwd of als kit te bestellen!

Dit unieke model van de Caterpillar 830M Scraper wordt geproduceerd in een “Old Highway Yellow” civiele- en in een legergroene “Army” uitvoering in een zeer gelimiteerd aantal en derhalve maar beperkt beschikbaar voor de verzamelaar.

De verkoopprijs van dit zeer gelimiteerde model bedraagt 340,- euro voor een volledig gebouwd en gespoten model en 180,- euro voor een ongebouwde set als kit. Ook is het mogelijk om alleen de losse Curtiss Wright 18M scaper gebouwd voor 180,- euro of voor 100,- als kit te bestellen.

Mocht u dus interesse hebben in dit gebouwde schaalmodel of kit neem dan contact met Ciprian via contact@cypmodels.com. Alleen dan bent u verzekerd dat het model ook daadwerkelijk voor u geproduceerd wordt. Hij verstuurd zijn modellen wereldwijd tegen actuele verzendkosten en betaling is mogelijk met PayPal.

Meer weten over de unieke modellen van CypModels? Neem een kijkje op de website van CypModels.

Meer Making-of